Senergia laajenee Suomeen

Lauri Vannas (KTM) aloittaa Senergia Suomen myyntipäällikkönä 1.8.2019 mennessä toimipaikkanaan Helsinki. Lauri vastaa Senergian liiketoiminnan käynnistämisestä ja myynnistä Suomessa. Hänellä on pitkä myyntikokemus mm. kiinteistönhoidosta, teknisestä kaupasta ja aurinkosähköjärjestelmistä – Lauri on esim. vastannut Rexel Finlandin aurinkosähköjärjestelmämyynnistä.

—-

Senergia utökar verksamheten – startar i Finland

Lauri Vannas börjar som försäljningschef i Finland 1 augusti 2019 i Helsingfors. Lauri kommer ansvara för uppstart av Senergias verksamhet och försäljning i Finland. Han är erfaren och har jobbat med bland annat fastighetsservice, teknisk handel och solenergi – till exempel har Lauri tidigare haft ansvar för Rexel Finlands solenergisystemförsäljning.

Lauri Vannas +358 50 357 61 99