Lauri  Vannas, säljansvarig i Helsingfors, är just nu isolerad och berättar om hur solcellsmarknaden, trots den enorma pressen på samhället och ekonomin, fortsätter att sträva framåt. Likt en maskros som bryter genom ett lager av asfalt.

Affären i Uleåborg, som signeras mitt i Coronakrisen, är ett av flera bevis på solcellsmarknadens livskraft.

Branschen är här för att stanna.

Lauri berättar:

Första mötet med kunden var redan i augusti 2019, det är alltså en relation som har byggts upp under en längre tid. Vi har flera gånger diskuterat olika tekniska och kommersiella frågor med kunden, vilket i sin tur har byggt en stark och stabil grund till samarbetet.

Den starka relationen har varit avgörande för att klara av den långa processen, som en stor affär innebär. Vi på Senergia är oerhört nöjda och glada över resultatet och ser fram emot fler större projekt!

Nu känner jag mig som en maratonlöpare som precis har klarat av den första etappen!

Artiklar:
Solenerginyheter
PV Europe

Longi