Investera i ditt energilagerpaket och få 50 000 kronor*
EnergyHub system är ett svenskutvecklat avancerat energi- och effektoptimeringssystem som mäter, analyserar och genom avancerade algoritmer balanserar och styr det optimala energiflödet mellan solceller, batterier och elnätet.

Lösningen, som är designad för villaägare som söker efter en ekonomisk och kompakt lösning med unika säkerhetsfördelar, drivs av miljövänliga Nilar Hydrid® batterier. Med vattenbaserad och flamsäker elektrolyt erbjuder batterierna unika säkerhetsfördelar jämfört med andra alternativ på marknaden. Det återvinningsbara energilagret är producerat med 100 procent förnyelsebar energi i Sverige och är designat för att hålla i mer än 20 år.

*Bidrag för energilager söks hos Länsstyrelsen och uppgår till 60% av totalkostnaden med ett maximalt stödbelopp om 50 000 kronor. Ansök senast 31 december 2020. Läs mer på www.lansstyrelsen.se

Hos Senergia kan du enkelt beställa det som behövs, kontakta oss eller beställ direkt i webbshoppen.
Info@senergia.se