Nytt år och nya möjligheter! Senergia utökar sin personalstyrka med fem nya medarbetare. Solenergibranschen växer så det knakar, och framtiden ser solig ut.  För att fortsätta växa och utvecklas med våra kunder och leverantörer, stärker vi nu upp vår redan fantastiska personalstyrka med nya stjärnskott inom försäljning, teknik, e-handel och ekonomi.  Läs om våra nyanställda här!

Mattias Högfeldt – E-commerce
Mattias är 33 år gammal och kommer ursprungligen från e-handelsstaden Borås men bor i Stockholm sedan 9 år tillbaka. Mattias har tidigare jobbat med e-handel och digital marknadsföring och kommer senast från Benify där han jobbade som E-commerce Manager. Mattias är helt ny inom solenergi, men har desto mer erfarenhet av e-handel och digital marknadsföring. På fritiden tycker han om att träna, både gym och löpning.

”Det är otroligt spännande att få jobba på ett tillväxtbolag i en tillväxtbransch. Jag ser fram emot att växa tillsammans med bolaget.” Mattias Högfeldt

Christina Erward – Ekonomi
Christina är 56 år och bor i Åkersberga tillsammans med sin familj och en glad foxterrier. Christina jobbar med redovisning och kommer senast från Svensk Arboristtjänst/Svensk Utemiljö, som sysslar med skötsel av utomhusmiljö, anläggningsarbete och trädvård.

”Jag ser fram emot att få jobba med alla härliga kollegor på Senergia, lära mig mer om branschen och är glad att ha fått äran att följa med på företagets tillväxtresa. Det är extra inspirerande att arbeta i ett företag i en framtidsbransch.” Christina Erward

Bo Hammarström – Sälj och projekt
Bosse är 55 år och kommer från gotland men bor i Stockholm sedan en längre tid tillbaka. Bosse är Ekonom och el ingenjör med ett stort tekniskt intresse. Han har jobbat med försäljning och marknadsföring i olika roller inom främst telecom och fintech på stora och små entreprenörsföretag. Intresset för energibranschen och hållbara energilösningar har funnits länge och för två år sedan tog han steget och började jobba med det han brinner för.  Bosse fick lära sig branschen från grunden genom att sälja,  projektera och projektleda solcellsanläggningar, främst mot kommersiella företag, lantbruk och BRF’er.

”Med Senergia som leverantör fick jag då både tillgång till rätt produkter och en mycket hög teknisk kompetens tillsammans med ett trevligt bemötande och hög servicenivå. Det känns därför otroligt kul och spännande att få vara en del av Senergias fortsatta resa och hjälpa fler kunder att utvecklas och växa.” Bosse Hammarström

Kalman Demeter – Sälj och projekt

Kalle är 54 år och bor på en gård i hallandsåsen sen många år tillbaka (tänk hedenhös) På fritiden gillar Kalle att jobba på gården, med allt vad det innebär, till exmepel avverkning och att ta hand om skogen.
Kalle har en lång och bred erfranhet inom solenergi, han var tidig med termisk solenergi, och 2006 var han med och tog hand om det första systemet med det 70% bidraget. Han har varit i Grekland och byggt solcellsparker, och integretrat solceller med fasad och glastak, vilket även har blivit hans specialitet med åren.

”Jag gillar Senergias helhet, och tycker att utvecklingen är fantastisk. Jag är väldigt imponerd och ser fram emot att bidra till tillväxten.” Kalman Demeter