Senergia renodlar sin verksamhet

Äntligen är den här! Den nya handboken för infästning av solpaneler på yttertak som ges ut av Svenska institutet för standarder, SIS. Under hela förra året satt en grupp med företag från takbranschen och solcellsbranschen och slog sina kloka huvuden ihop. Resultatet blev en teknisk handbok som riktar sig till projektörer och installatörer av solcellsanläggningar.

Senergia har genom sin CTO Tim Ljunggren och Supportchef Simson Jakobsson deltagit i framtagandet av handboken. ”Handboken är ett stort fall framåt. Det blir betydligt tydligare och handboken har många bra referenser till aktuella standarder. Man kan nästan se den som en stor uppslagsbok” Tim Ljunggren.

”Arbetet var utmanande men mer och mer standardiseras arbetet. Det ser vi på Senergia fram emot då vi hjälper många av våra kunder med just vad handboken avhandlar. Dessutom kommer den nya certifieringen montörer, vilken också kommer bidra till ökad kunskap och kvalité i branschen. Det känns också kul att Senergia är med och formar branschen i båda dessa frågorna”, Simson Jakobsson.

För att beställa så mailar du lättast till kundservice@sis.se

För dig som är medlem i Svensk Solenergi, uppge rabattkoden SOLENERGI för att få 10% rabatt på din beställning. E-bok 80029513, Tryckt 80029521