Senergia är en renodlad grossist.

Vi arbetar med logistik och distribution av produkter för solenergi. Vi genomför inga entreprenader, vi installerar inte.

Val av leverantörer

De urvalskriterier vi har för att välja vissa leverantörer baseras på ett flertal faktorer. Kvalitet är bra och naturligtvis är kvalitet i förhållande till pris ett viktigt kriterium. En kvalitetsindikator är 2019 PV Module Reliability Scorecard.

Förutom våra krav om leveranssäkerhet så försöker vi hitta producenter som ligger bra till i sitt CSR-arbete, vilket visar sig i Solar scorecard.

Observera att Solar Scorecard inte är en ranking av produkternas kvalitet samt att den bygger på att producenterna själva redovisar sitt CSR-arbete.
En annan lista som har visst intresse är Tier 1 – listan. Den besvarar inte heller produkternas kvalitet utan är en ranking av producenternas finansiella status.

Leveranssäkerhet

Det är ingen hemlighet att branschen har återkommande problem med låg leveranssäkerhet eller producenter som inte överhuvudtaget kan leverera. Det finns inga garantier för att vi alltid kan ha rätt produkter i lager men vi kan åtminstone lägga mycket resurser på att prognostisera framtida leveranser. Därför tycker vi om att diskutera med våra kunder, dvs med marknaden om hur era prognoser ser ut. Bra prognoser ger ett bättre flöde av varor.

Om du har intresse av den framtida prisutvecklingen för paneler så kan du studera denna index.

Allmänna leveransvillkor

Vi vet hur viktigt det är för dig att din beställning kommer i rätt tid och till rätt adress.

Här hittar du våra allmänna leveransvillkor.

Kontakta oss

Stockholm
Gustav III:s Boulevard 1 b
169 72 Solna
Sverige

Helsingfors
Bulevardi 30 B 1
00120 
Helsingfors
Finland

Oslo
Edvard storms gate 2
0166 Oslo
Norge

+46 08-211 000