PRESSMEDDELANDE

Senergia inleder samarbete med Oulun Sähkönmyynti, som är en del av Oulun Energia koncernen. Enligt kontraktet levererar Senergia ca. 9,2 MW solpaneler. Panelerna transporteras i två separata omgångar och kommer att installeras i flera olika objekt runt om i Finland.

Det är Senergias hittills största enskilda affär och en betydelsefull milstolpe för både Oulun Energia och Senergia. Båda parter är mycket nöjda med kontraktet och siktar på att fördjupa samarbetet i framtiden.

Senergias snabba och bra service garanterar ett utmärkt slutresultat!” – Arttu Raitala, Oulun Energia

Kontakt:
Thomas Litner, VD Senergia, telefon 070-4212374
Filippa Adolfsson, Marknad, telefon 070-3815155

Om Senergia
Senergia är ett snabbväxande företag som bedriver distribution av solelmateriel samt utbildning & konsulttjänster för smarta energisystem. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge och Finland. Material distribueras till proffsmarknaden.