Senergia lanserar en förberedande certifieringskurs för solcellsmontörer

Solcellsbranschen står inför en fortsatt stark utveckling men lider av en del växtvärk, framför allt på installation- och montagesidan. Branschen behöver öka sin kompetens och sin kvalité i korrekta och regelrätta installationer. Senergia vill bidra till en ökad kvalité och bättre installationer och släpper en helt ny digital kurs.

 

Tajmingen på vår kurs är helt perfekt. Branschföreningen Svensk Solenergi har sedan någon månad varit i gång med sin personcertifiering av solcellsmontörer, och nu kan man tillsammans med Senergia vässa sina kunskaper innan man certifieras säger Tim Ljunggren, Senergias CTO & utbildningsansvarig.

 

Senergias förberedande certifieringskurs består av flera moduler inom montage, installation, regelverk och arbetsmiljö. Kursen innehåller frågor som syftar till att kursdeltagaren skall känna igen sig i Svensk Solenergis certifieringsprov och möjliggöra en snabb, enkel och smidig certifiering för montören. Mer information: Svensk Solenergis Certifiering

 

Som ett extra erbjudande så kan de företagen som registrerar sig för den digitala kursen också gå på våra fysiska träffar som kommer vara på tre orter under november. Det är också möjligt att endast registrera sig till den digitala kursen.

 

Kursledare

Tim Ljunggren, CTO & Utbildningsansvarig – Senergia

 

Författare av två handböcker och medlem i Svensk Solenergis Tekniska Kommité

Anmäl dig genom Senergias Webshop

Kontakta oss vid anmälan om fler än 5 personer för grupprabatt.

 

Tillgång till digitalt kursmaterial i 6 månader.

 

Ingår också: kostnadsfritt deltagande på Senergias heldagswebinarium den 23 mars 2022 kl 09:00-16:00

 

Följ oss

Education Template