Om Senergia

Senergia är en partner för installatörer inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Vi erbjuder produkter för trygg och snabb leverans från ledande tillverkare. Senergia driver även marknadsledande kompetensutveckling genom utbildning och certifieringar för branschen. Från order och teknisk support till trygga och snabba leveranser är Senergia en pålitlig partner.

En ledande nordisk distributör inom förnybar energi.

Sedan 2018 har vi försett marknaden med innovativa systemlösningar och produkter inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Genom lokal närvaro i Sverige, Finland, Danmark och Norge säkerställer vi trygga och snabba leveranser till våra kunder.

Vi står även som pionjärer med teknisk rådgivning och support till våra kunder. Med skräddarsydda utbildningar och certifieringar driver vi på för att utbilda den nordiska energimarknaden och främja övergången till förnybara energilösningar.

Våra kärnområden

Solenergi

Vi erbjuder högkvalitativa solenergiprodukter och systemlösningar, vilket möjliggör en smidig integration av solenergi i olika miljöer.

Laddinfrastruktur

Med fokus på framtidens mobilitet tillhandahåller vi innovativa produkter och lösningar för elbilsladdning.

Energilagring

Vi är engagerade i att leverera avancerade energilagringslösningar för att optimera användningen av förnybar energi och skapa en mer hållbar energimarknad.

Senergia är inte bara en distributör!
Vi är en partner för våra kunder och installatörer.

Vill du vara kund hos oss?

Registrera dig på mindre än 2 minuter

Expertis inom

Teknisk support

Vårt dedikerade tekniska supportteam står redo att assistera och lösa tekniska utmaningar. Vi strävar efter att erbjuda snabba och effektiva lösningar för att säkerställa smidiga installationer och driftsättningar.

Tekniska säljare

Med en passion för innovation och hållbarhet arbetar våra tekniska säljare nära våra kunder för att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar. Vi är stolta över att representera ledande tillverkare och leverera produkter av högsta kvalitet.

Kundsupport

Från order till leverans strävar vår kundsupport efter att erbjuda en sömlös och trygg upplevelse. Vi värdesätter starka relationer med våra kunder och strävar efter att vara en pålitlig partner genom hela processen.

Framtiden med Senergia

Senergia har en tydlig plan att fortsätta växa genom lönsam etablering och stärka det lokala erbjudandet till våra kunder. Vi är stolta över att vara en drivkraft för förändring inom den nordiska energisektorn och att forma en mer hållbar framtid tillsammans med våra partners och kunder.

Genom vår distributionspartner, Fraktlogistik AB, arbetar vi för att sänka utsläppen vid leveranser. För varje CO2-utsläpp investerar Fraktlogistik till vattenreningsprojektet Solvatten®


Vi verkar för branschens hållbara utveckling och är aktiv medlem i Svensk Solenergi.

Välkommen till Senergia – din pålitliga partner inom förnybar energi och teknisk expertis!

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Solverwp- WordPress Theme and Plugin