Nu är vi igång!

Flower kan som första aggregator i Sverige lansera en lösning för batterisystem från SAJ och Huawei! Med FlowerHub möjliggörs optimering av energilagringsresurser i elnätet och batterierna kan styras mot Svenska Kraftnät och Frekvensmarknaden. De batterier som fungerar tillsammans med Flower initialt är Huawei (Luna2000 S0) och SAJ (B2). Fler batterier adderas löpande.

I Senergias webbshop finns batterisystemen från SAJ och Huawei med inkluderad FlowerHub. Du som är inloggad kan endast beställa dessa artiklar om du också är Flower-partner. Du kan redan nu se priser och förbereda dig.

Intresset för att bli installationspartner är väldigt högt och vi har många installatörer som väntar på att bli inbjudna till Flower-Portalen. På Senergia utför vi nu en onboarding av nya installatörer varje vecka och vi balanserar också detta mot tillgången på Flowers hårdvara (FlowerHub) för att säkerställa att de som redan är registrerade och igång kan fortsätta vara det. För att bli Flower-Partner måste du som installatör ha utfört följande steg:

  1. Ansökt om att bli partner via https://senergia.se/flower-x-senergia/
  2. Genomgått Senergia och Flowers digitala utbildningspaket via kursplattformen SANA.
    Inbjudan kommer efter du fyllt i formuläret. Kom ihåg att både säljare och installatörer skall ha gått utbildningen. Kom ihåg att det är du som installatör som kontaktar Senergia när ni genomfört utbildningen.
  1. Du blir inbjuden till FlowerHub-portalen.
    Detta sker löpande och du får ett mail när ditt konto är skapat.
  2. Bjud in slutkunder.
    Du kan när du är i FlowerHub-Portalen bjuda in slutkunder till att byta till Flowers elavtal och du kan också beställa batteripaket med batterisystem och FlowerHub.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Solverwp- WordPress Theme and Plugin