Uppdatering, 4 juli

Hej installatörer!

Vi har några uppdateringar om Flower och FlowerHubs som är viktiga för er att känna till.

Status förkvalificering
Flower har nu fått sin första förkvalificering godkänd av Svenska kraftnät och håller för närvarande på att koppla upp batterier för trading genom deras plattform för deltagande på frekvensregleringsmarknaden!

Leverans av hubbar
En batch med hubbar skickades ut i början av juni och installationer pågår för fullt. Dessa ordrar är ordrar som lades från februari i år fram till i juni. I samband med detta har Flower tagit fram nytt och förbättrat informationsmaterial, som vi beskriver mer ingående nedan. Fortsatta leveranser kommer ske i omgångar, där nästa omgång väntas levereras i början av augusti. Det innebär att ordrar som lagts från och med 2024-06-01 till nu kommer att levereras i augusti.

Ny hemsida och informativt material till slutkund och installatör
Hemsidan flowerhub.se har omdirigerats till Flowers huvuddomän, i stället används nu hemsidan flower.se/hub. Den information som fanns på den gamla hemsidan finns nu här, samt mycket annat, exempelvis:

  • Installationsguiden: Ni hittar den nu på Installationsguide | Flower. Guiden innehåller steg-för-steg anvisningar samt förberedande material viktigt för både installatörer och slutkunder.
  • Informationsmaterial: Nytt material har tagits fram som rekommenderas att skickas till slutkunder innan de beslutar sig för att köpa tjänsten. Detta kan underlätta deras förståelse och förberedelser inför installation.

Driftsfall
För att kunna bredda kompatibiliteten med olika typer av anläggningar, kommer vi att arbeta kontinuerligt med Flower för att verifiera fler driftsfall. Den senaste kompatibilitetslistan kan ni alltid se här: Kompatibilitet | Flower.

Har ni kopplat upp en anläggning som inte faller in under dessa modeller eller driftsfall, hör gärna av er till support@senergia.se för att vi ska kunna verifiera att de fungerar och uppdatera kompatibiliteten. Speciellt intresserade är vi av följande konfigurationer:

  1. Huawei MB0 växelriktare med en batteristack
  2. Huawei M1/MB0 växelriktare med två batteristack

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Solverwp- WordPress Theme and Plugin