Senergia tecknar avtal med innovativa montagesystemstillverkaren Nordmount!

Senergia har tecknat avtal med Nordmount AB för distribution av montagesystem för solpaneler. Nordmount är baserade i Värnamo och har produktion och produktutveckling helt i Sverige. Detta för att trygga kvalité och leveranssäkerhet. Systemet bygger på mängder med erfarenheter från produktion, produktdesign, stålbearbetning men också från praktisk erfarenhet av solcellsinstallationer. Med sina innovativa produkter och nytänkande idéer har Nordmount möjliggjort extremt hög hållfasthet i sina produkter samtidigt som man har marknadens mest snabbinstallerade system.

Med Nordmount når vi en ny nivå när det kommer till hastighet vid installation av solpaneler. Både att alla delar i systemet har en och samma bits på skruvdragaren samt att man inte behöver kapa ur pannorna vid installation kommer göra att montagen kommer gå ruskigt snabbt. Att ha ett svensktillverkat system, som är starkt, som inte penetrerar tätskikt samt som har en och samma panelklämma gör systemet till en favorit hos solcellsinstallatörer.
Tim Ljunggren, CTO, Senergia AB

Vi på Nordmount är både stolta och glada över att kunna tillkännage vårt samarbete med Senergia. I vår satsning på montagesystem till solcellsbranschen ser vi Senergia som en mycket intressant och utmanande samarbetspartner. Med Senergias position på marknaden kommer vi kunna erbjuda vårt egenutvecklade och innovativa system till väldigt många installatörer.
Philip Aspler VD och medgrundare av Nordmount AB.


Om Nordmount AB
Nordmount är en svensk leverantör av montagesystem för solcellsinstallationer. Företaget är baserat i Värnamo och produktion samt produktutveckling ligger helt i Sverige.


Om Senergia AB
Senergia är en partner för installatörer inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Vi erbjuder produkter för trygg och snabb leverans från ledande tillverkare. Senergia driver även marknadsledande kompetensutveckling genom utbildning och certifieringar för branschen. Från order och teknisk support till trygga och snabba leveranser är Senergia en pålitlig partner.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Solverwp- WordPress Theme and Plugin